Sneller

Daiwa Tanacom 1000

Daiwa Tanacom 1000

Vær den første til å gi tilbakemelding om dette produktet

Førpris: kr 6 500,00

Special Price kr 5 900,00

Varenummer: tanac

Tanacom er tilgjengelig i 2 størrelser. Den nye 12 Volt drevne Tanacom er mindre, lettere og enklere å bruke enn andre elektriske sneller. Den slanke, lette designen, huser et kraftig elektrisk system med høy ytelse. Med en massiv kontinuerlig innsveivingskraft og hastighet på opptil 130 meter per minutt!
Med Daiwas eksklusive strømforsyning har du direkte kontroll over innsveiving farten og kraften. Tanacoms digitale avlesning leser automatisk av hvor mye line du har ute, eller lengden du har sveivet opp fra bunnen - Slik vet du til enhver tid hvor dypt du fisker.

På samme måte som alle Daiwas elektriske sneller, vil den programmerbare Auto-Stop sørge for at den stopper på den forhåndsregistrerte lengden. Den automatiserte jigging-funksjonen kan settes til å automatisk bevege agnet eller pilken i henhold til de programerte spesifikasjonene. Tanacom er fylt med alle de fantastiske teknologiske innovasjonene fra sin dyrere sneller, og er ekstremt slitesterk og pålitelig. Med korrosjons bestandige komponenter og en vaskbar design med forseglet elektronikk.

- Automatisk jigging funksjon
- Unikt elektrisk system som gir deg full kontroll over line inn/ut og kraft
- Digitalt display som viser hvor myeline du har ute og hvor mye du har sveivet opp fra bunnen
- Programerbart auto-stop
- Manulet oppsveiving er mulig
- Praktisk 12 volt DC-driftet batteri (spenningsnivå 12-16.8V)
- Strømledning
- Forseilet elektronik, slik at den er vaskbar
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Tanacom er tilgjengelig i 2 størrelser. Den nye 12 Volt drevne Tanacom er mindre, lettere og enklere å bruke enn andre elektriske sneller. Den slanke, lette designen, huser et kraftig elektrisk system med høy ytelse. Med en massiv kontinuerlig innsveivingskraft og hastighet på opptil 130 meter per minutt! Med Daiwas eksklusive strømforsyning har du direkte kontroll over innsveiving farten og kraften. Tanacoms digitale avlesning leser automatisk av hvor mye line du har ute, eller lengden du har sveivet opp fra bunnen - Slik vet du til enhver tid hvor dypt du fisker. På samme måte som alle Daiwas elektriske sneller, vil den programmerbare Auto-Stop sørge for at den stopper på den forhåndsregistrerte lengden. Den automatiserte jigging-funksjonen kan settes til å automatisk bevege agnet eller pilken i henhold til de programerte spesifikasjonene. Tanacom er fylt med alle de fantastiske teknologiske innovasjonene fra sin dyrere sneller, og er ekstremt slitesterk og pålitelig. Med korrosjons bestandige komponenter og en vaskbar design med forseglet elektronikk. - Automatisk jigging funksjon - Unikt elektrisk system som gir deg full kontroll over line inn/ut og kraft - Digitalt display som viser hvor myeline du har ute og hvor mye du har sveivet opp fra bunnen - Programerbart auto-stop - Manulet oppsveiving er mulig - Praktisk 12 volt DC-driftet batteri (spenningsnivå 12-16.8V) - Strømledning - Forseilet elektronik, slik at den er vaskbar

Ekstra info.

Utvidet info.

Model Daiwa Tanacom 1000
Leverandør Daiwa

Stikkord

Produktstikkord

  • Ingen stikkord tilknyttet produktet

Bruk mellomrom for å adskille stikkord. Bruk appostroff for fraser.

Produktomtaler

  1. Vær den første til å gi tilbakemelding om dette produktet

Skriv en produktomtale

Skriv din egen produktomtale

Du vurderer: Daiwa Tanacom 1000